Paul Vision Institute

Classic, inviting, tailored

Wilmington, NC

Dr. Paul wanted the space to be comfortable and inviting. He wanted it to reflect his personality and personal style. We translated that into a concept that was traditional and coastal, “Visionary Design.”

We reused the clients exiting eyeglass display cases and consult desks. The new custom reception desk and millwork at the hallway opening were styled and finished to look like they were all made together. We selected furniture pieces that felt residential, unlike what you would find in a typical medical office. The client did not want it to feel like a doctor’s office waiting room. This project was featured in the July/August 2017 issue of Wilmington Magazine, titled "The Offices a Airlie;" find the article on our press page.

We selected furniture pieces that felt residential, unlike what you would find in a typical medical office.
View the Gallery